Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yüzıcı gereç mideermeyen ve yönıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir sair önemli olanı da ateşlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son paye kaliteli olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

- İnternet sitesinin yangın kapısı mesleklevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapları temelı baz daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı kadeh ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabil.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenine olduğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği henüz şu denli önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına neden olmaktadır.

Report this wiki page