Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı gibi acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri kritik anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel boyut simultane insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hatta bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Dışarıdan girizgâhe usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), muhtevaeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine durum bakarak ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Çerezlerin topladığı marifet anonim hale getirilmiş mümkün ve öteki internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm genel ağ siteleri kadar, biz de sitelerimizde alışverişlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our şehir you gönül disable tracking in your browser here:

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul standart TS EN standartlarıdır. 

"Bayraklı'nın yeşilini yine yakalanmak ve yurttaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını gitmek muhtevain elimizden geleni yapacağız"

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından Yangın Çıkış Kapısı etkili kalite, peklik, %100 projeye intibak ve şık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page